Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731335229

Amistoso 731335229 Información oficial sobre el partido 731335229 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

Siegmeyer de Catarina Alineación oficial del equipo 'Siegmeyer de Catarina' en el partido 1 - 5 Sporting Bercial CF Alineación oficial del equipo 'Sporting Bercial CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Siegmeyer de Catarina Alineación oficial del equipo 'Siegmeyer de Catarina' en el partido 1 - 5 Sporting Bercial CF Alineación oficial del equipo 'Sporting Bercial CF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,3 % 0,1 % 97,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Siegmeyer de Catarina

Goles Goles

  • 138 Minuto 36 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Vasil Birazov arribés a peus de Enrique Flaquer, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Siegmeyer el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Abdelqader Ofkir va disposar d'una bona oportunitat al minut 34, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rubén Pérez de Lara.

Sporting Bercial CF

Goles Goles

  • 174 Minuto 13 (Gol de penalti): Sporting va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Endrich Rübezahl va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 116 Minuto 20 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 20 minuts quan Lantz Fernán Jiménez va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Florencio Madeixa, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 2.
  • 142 Minuto 35 (Gol de contra por la izquierda): Marcellin Kutangidiko va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Sporting i marcant el 0 - 3.
  • 142 Minuto 52 (Gol de contra por la izquierda): Sergio Frago va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 4 per a Sporting.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Fran 'Zizou' Moreno va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 5 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Jesse Sandvik, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 27 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Sporting va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Sporting quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Marcellin Kutangidiko va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Al minut 48 de partit, Nikola Venkov va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.