Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731334799

Amistoso 731334799 Información oficial sobre el partido 731334799 en Hattrick

08.05.2024 18:55:00

Bur Bristol n'Faso Alineación oficial del equipo 'Bur Bristol n'Faso' en el partido 5 - 2 Wild Lamas Alineación oficial del equipo 'Wild Lamas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Bur Bristol n'Faso Alineación oficial del equipo 'Bur Bristol n'Faso' en el partido 7 - 1 Wild Lamas Alineación oficial del equipo 'Wild Lamas' en el partido
Tiene mala suerte 7.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bur Bristol n'Faso

Goles Goles

  • 111 Minuto 14 (Gol por el centro): Al minut 14, Simon Ousmane va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 123 Minuto 25 (Gol por la derecha): Corria el minut 25 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Moucaïla Sagnon, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 121 Minuto 41 (Gol por el centro): Bristol va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 41 Hassane Kiba va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 108 Minuto 60 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Henri Thiombiano encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Nilton da Fonseca només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 4 - 2.
  • 132 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Bristol a 5 - 2. Henri Thiombiano va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Firmin Haro al minut 65 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Per Marcusson va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Per Marcusson. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Per Marcusson de Bristol va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Wild Lamas

Goles Goles

  • 173 Minuto 7 (Gol por la derecha): Al minut 7 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Jean-Éric Gentet que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 162 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Philippe Pitroipa per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 20 (Ocasión de falta): El Lamas va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 20 amb un llançament de falta perillós. En Bakari Ouédraogo però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 263 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Bakari Ouédraogo va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 261 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Lamas va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Paramanga Naba es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 252 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Lamas va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 89, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Bakari Ouédraogo.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Philippe Pitroipa es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.