Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731334213

Amistoso 731334213 Información oficial sobre el partido 731334213 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

alhambra f.c Alineación oficial del equipo 'alhambra f.c' en el partido 4 - 2 El Fénix F.C. Alineación oficial del equipo 'El Fénix F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
alhambra f.c Alineación oficial del equipo 'alhambra f.c' en el partido 4 - 0 El Fénix F.C. Alineación oficial del equipo 'El Fénix F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 3.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

alhambra f.c

Goles Goles

  • 118 Minuto 24 (Gol evento especial córner peinado): Robert Ahern va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de alhambra, Cipriano Medina, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): El jugador Rene Joachim Cada de alhambra, després de 28 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 123 Minuto 54 (Gol por la derecha): Passats 54 minuts, Rene Joachim Cada, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. alhambra es posava per davant!
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): El 4 - 2 va pujar al marcador quan alhambra va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Rene Joachim Cada des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Bengt Ugelvik de alhambra va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39, Baltasar-Nepomuk Stanischeff gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Félix Coaña va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El jugador local Baltasar-Nepomuk Stanischeff per poc que no incrementa el marcador al minut 40. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Félix Coaña va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): alhambra va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 42 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Bengt Ugelvik ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 285 Minuto 48 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de alhambra a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Cipriano Medina va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 230 Minuto 68 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 68 podia haver acabat en gol, però Félix Coaña va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Cipriano Medina va estar a punt de sentenciar el partit al minut 77, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fernando Manzanera de alhambra va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Anton Shtets de alhambra la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

El Fénix F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 28 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 28, Alberto Osorio Zayas va pentinar un córner cap al segon pal que Ovidiu Muşoiu va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.
  • 142 Minuto 41 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Miho Črnjač de Fénix va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Fénix va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Miho Črnjač, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 55, Vítor Paulo Faria de Fénix va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.