Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731334091

Amistoso 731334091 Información oficial sobre el partido 731334091 en Hattrick

14.05.2024 20:05:00

Talonpojat Alineación oficial del equipo 'Talonpojat' en el partido 4 - 1 FC Smurffaajat Alineación oficial del equipo 'FC Smurffaajat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Talonpojat Alineación oficial del equipo 'Talonpojat' en el partido 4 - 1 FC Smurffaajat Alineación oficial del equipo 'FC Smurffaajat' en el partido
Tiene un resultado normal 3.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Talonpojat

Goles Goles

  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Talonpojat prenia la batuta de l'encontre al minut 38, quan en Bartosz Midziak va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Talonpojat a 2 - 0. Pyry Viikari va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Talonpojat va augmentar la diferència quan Wiam Salamé no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76, Talonpojat va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Ramón Xixona, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Talonpojat per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 34, quan Ain Leevike va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Wiam Salamé del Talonpojat ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Al minut 52, Bartosz Midziak gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Cai Schäding va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bartosz Midziak de Talonpojat amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

FC Smurffaajat

Goles Goles

  • 142 Minuto 90 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 90 minuts quan Gerard Koester va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 4 - 1 per a Smurf.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 9 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Tomi Metsola va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 235 Minuto 36 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Sami Mäntykorpi, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Tomi Metsola de Smurf va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.