Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731333114

Amistoso 731333114 Información oficial sobre el partido 731333114 en Hattrick

14.05.2024 19:05:00

via nenni Alineación oficial del equipo 'via nenni' en el partido 2 - 2 Tebaldo Team Alineación oficial del equipo 'Tebaldo Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
via nenni Alineación oficial del equipo 'via nenni' en el partido 1 - 4 Tebaldo Team Alineación oficial del equipo 'Tebaldo Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,0 % 0,2 % 94,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

via nenni

Goles Goles

  • 116 Minuto 24 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 24 minuts quan Jesús Miguel Fuenlabrada va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Marco Carossia, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 0.
  • 134 Minuto 52 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de nenni al minut 52, que va llançar ajustat al pal en Yitzhak Cherki. 2 - 0 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 21 (Ocasión de contra por la izquierda): nenni van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 21, però Jesús Miguel Fuenlabrada va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 216 Minuto 76 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Carmine Pazzini va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Jesús Miguel Fuenlabrada, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 220 Minuto 79 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 79 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Yitzhak Cherki va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mathias Spadaro es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mihai Socolescu de nenni la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 67, Carmine Pazzini de nenni va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tebaldo Team

Goles Goles

  • 151 Minuto 77 (Gol por el centro): Un mica després, Carlo Poltronieri de Tebaldo va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 163 Minuto 78 (Gol por la derecha): Al minut 78 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Carlo Poltronieri que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Lucio Gargaglia va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 20, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Pedro Ricardo Bortolato va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 262 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 37, en un 1 contra 1 amb el porter, però Pedro Ricardo Bortolato va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Lucio Gargaglia des de l'esquerra.
  • 251 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Carlo Poltronieri va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Pedro Ricardo Bortolato no es va rendir i va fer unes grans aturades.