Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731332807

Amistoso 731332807 Información oficial sobre el partido 731332807 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

Torredembarra United Alineación oficial del equipo 'Torredembarra United' en el partido 3 - 0 F.C. Falsa Sociedad Alineación oficial del equipo 'F.C. Falsa Sociedad' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Torredembarra United Alineación oficial del equipo 'Torredembarra United' en el partido 5 - 0 F.C. Falsa Sociedad Alineación oficial del equipo 'F.C. Falsa Sociedad' en el partido
Tiene mala suerte 4.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torredembarra United

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): Torredembarra s'avançava al marcador al minut 19, després d'un rebot que va caçar en Adan Kisnorbo per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 26 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Torredembarra va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Marcus Husbands progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Torredembarra pel centre va donar un gran resultat: el gol de Marcus Husbands va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Torredembarra va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 3 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Franklin Bailes ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): El jugador local Hemmo Lameris per poc que no incrementa el marcador al minut 30. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Juan Luis Ferra de la Mola va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Juan Luis Ferra de la Mola al minut 48 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Petr Šretr va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): En Eric Cisneros es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Franklin Bailes va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

F.C. Falsa Sociedad

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 72 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Román Iduarte va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Víctor Muñoz rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 12 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Negu Arginaritz, el jugador de Sociedad va ser expulsat al minut 12.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jordi Vázquez de Sociedad va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.