Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731332758

Amistoso 731332758 Información oficial sobre el partido 731332758 en Hattrick

08.05.2024 16:30:00

Munich Bomberers Alineación oficial del equipo 'Munich Bomberers' en el partido 8 - 1 Nuneaton DK Alineación oficial del equipo 'Nuneaton DK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
Munich Bomberers Alineación oficial del equipo 'Munich Bomberers' en el partido 10 - 0 Nuneaton DK Alineación oficial del equipo 'Nuneaton DK' en el partido
Tiene mala suerte 9.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Munich Bomberers

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): Bomberers s'avançava al marcador al minut 16, després d'un rebot que va caçar en Anton Lugovskoy per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 130 Minuto 19 (Gol de falta): El gol de falta de Guenter Lev sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 19 i ampliar l'avantatge de Bomberers a 2 - 0.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Bomberers van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Milen Angelov va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 119 Minuto 66 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Evion Vasili va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 4 - 1 al minut 66.
  • 130 Minuto 74 (Gol de falta): Al minut 74 en Guenter Lev va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 5 - 1 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Evion Vasili va aprofitar per marcar el 6 - 1 a plaer.
  • 134 Minuto 86 (Gol de penalti): Bomberers va obtenir un penal al minut 86, que va llançar a la perfecció Guenter Lev. 7 - 1 a favor dels locals.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Bomberers va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Sisto Galfano progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 8 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): En Anastasi Gallart, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Milen Angelov una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 80, però una magnífica aturada de Kevin Ørnstrup va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Nuneaton DK

Goles Goles

  • 152 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Al minut 53, Nuneaton va reduir l'avantatge rival a 3 - 1, quan Kjeld Dyhr va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.