Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731332721

Amistoso (RC) 731332721 Información oficial sobre el partido 731332721 en Hattrick

08.05.2024 12:20:00

Panenkitas Alineación oficial del equipo 'Panenkitas' en el partido 6 - 4 Fc.carabanchel Alineación oficial del equipo 'Fc.carabanchel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: No sabe (0))
Panenkitas Alineación oficial del equipo 'Panenkitas' en el partido 7 - 4 Fc.carabanchel Alineación oficial del equipo 'Fc.carabanchel' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,0 % 17,4 % 25,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Panenkitas

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Al minut 7 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Slobodan Simendić ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Panenkitas es posava per davant 1 a 0.
  • 112 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Panenkitas equilibrava la balança al minut 27. En Vladimir Podkhvatilin, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 123 Minuto 55 (Gol por la derecha): Panenkitas s'avançava al marcador al minut 55, després d'un rebot que va caçar en Vladimir Podkhvatilin per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Panenkitas pel centre va donar un gran resultat: el gol de Kobe Boucké va posar el 4 - 2 al marcador.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84, Panenkitas va aconseguir el 5 - 3 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Vladimir Podkhvatilin, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): Panenkitas va aconseguir el 6 - 3 quan Kobe Boucké va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Raf Brandse va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Panenkitas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 225 Minuto 61 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Kobe Boucké es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.

Fc.carabanchel

Goles Goles

  • 162 Minuto 21 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 21, quan Younes Tlemcani va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 172 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Fc.carabanchel va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 26. Dani Clavé va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 153 Minuto 68 (Gol por la derecha): Al minut 68, Medir Joanals va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Fc.carabanchel en aconseguir el 4 - 3.
  • 151 Minuto 90 (Gol por el centro): Un mica després, Medir Joanals de Fc.carabanchel va reduir fàcilment l'avantatge local a 6 - 4, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Fc.carabanchel va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 85, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Medir Joanals.