Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731332693

Amistoso (RC) 731332693 Información oficial sobre el partido 731332693 en Hattrick

08.05.2024 12:20:00

Atl. Asturias Alineación oficial del equipo 'Atl. Asturias' en el partido 6 - 4 UE Riudebitlles Alineación oficial del equipo 'UE Riudebitlles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atl. Asturias Alineación oficial del equipo 'Atl. Asturias' en el partido 2 - 1 UE Riudebitlles Alineación oficial del equipo 'UE Riudebitlles' en el partido
Tiene mucha potra 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,0 % 2,2 % 15,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atl. Asturias

Goles Goles

  • 139 Minuto 82 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Alfonso Caulellas va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Antonio Alberto Lombera per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 1 - 2
  • 114 Minuto 85 (Gol de penalti): Asturias va empatar 2 - 2 gràcies a un penal molt ben xutat per Nobre Fogo, que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Nobre Fogo quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 222 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): En Nobre Fogo va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 95 (Ocasión por la derecha): Al minut 95 es va veure una gran oportunitat per a Asturias per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Antony Villafuerte, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 98 (Ocasión por la izquierda): Asturias va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 98 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Nobre Fogo ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 105 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 105 per blocar una centrada d'en Pantuflo Torre Roxas va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Asturias.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alfonso Caulellas de Asturias va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Ignacio Reolid anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a Asturias.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Asturias Jorge Mingo-Revulgo, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Jeremies Dausà. El marcador continuava 3 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Juan Pedro Maratos de Asturias, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Jeremies Dausà en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Asturias, Gilberto Haya, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Antony Villafuerte va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 4.

UE Riudebitlles

Goles Goles

  • 119 Minuto 36 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Antonio Alberto Lombera va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 1 al minut 36.
  • 184 Minuto 73 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Riudebitlles per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 73. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Armiche Vargas. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Riudebitlles Marc Cascarra no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Joaquim Gaspar Cruz es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Riudebitlles, Antonio Alberto Lombera, col·locà la pilota just a les mans d'en Joaquim Gaspar Cruz. El marcador: 3 - 3.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Manuel Vaz de Riudebitlles és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 4 - 4.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Jonatan Codolar, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Joaquim Gaspar Cruz va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Riudebitlles i 5 - 4 al marcador.