Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731332583

Amistoso (RC) 731332583 Información oficial sobre el partido 731332583 en Hattrick

08.05.2024 12:20:00

Xispa Alineación oficial del equipo 'Xispa' en el partido 3 - 2 Rapido de dormea Alineación oficial del equipo 'Rapido de dormea' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Xispa Alineación oficial del equipo 'Xispa' en el partido 8 - 0 Rapido de dormea Alineación oficial del equipo 'Rapido de dormea' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 8.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xispa

Goles Goles

  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): Xispa s'avançava al marcador al minut 37, després d'un rebot que va caçar en Samuel Helausa per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Xispa va aconseguir el 2 - 0 quan Celestino Breviglieri va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 116 Minuto 57 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Guy Guilbaud sempre és una garantia. Al minut 57, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Olli Feder marcar el 3 - 1 per al Xispa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Guy Guilbaud va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Xispa se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 220 Minuto 34 (Ocasión de falta): Jorik Dieltiens quasi dona a Xispa l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 215 Minuto 43 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Samuel Helausa que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jorik Dieltiens de Xispa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Rapido de dormea

Goles Goles

  • 151 Minuto 44 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 44 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Jan Kosina.
  • 151 Minuto 61 (Gol por el centro): Un mica després, Andre Herler de Rapido va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Rapido sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Andre Herler, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 35 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 42, Andre Herler de Rapido va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Víctor Benedit de Rapido es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.