Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731332575

Amistoso (RC) 731332575 Información oficial sobre el partido 731332575 en Hattrick

08.05.2024 12:20:00

Rogelios FC Alineación oficial del equipo 'Rogelios FC' en el partido 6 - 1 stadiunericpa Alineación oficial del equipo 'stadiunericpa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Rogelios FC Alineación oficial del equipo 'Rogelios FC' en el partido 6 - 0 stadiunericpa Alineación oficial del equipo 'stadiunericpa' en el partido
Tiene un resultado normal 6.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rogelios FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 19 gràcies a la jugada de Breogán Cazurro, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Llàtzer Begudà va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Rogelios va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Dylan Brousse progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76, Rogelios va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Llàtzer Begudà, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Llàtzer Begudà, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 1 per a Rogelios.
  • 130 Minuto 85 (Gol de falta): Als 85 minuts, Breogán Cazurro va ampliar l'avantatge de Rogelios amb un 6 - 1 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): El jugador local Krzysztof Piekutowski per poc que no incrementa el marcador al minut 42. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Gianni Bilardi va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Passaven 44 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Breogán Cazurro va rematar alt.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69, Luis Funes gairebé va marcar per a Rogelios des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 230 Minuto 80 (Ocasión de falta): Breogán Cazurro va sorprendre Gianni Bilardi amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

stadiunericpa

Goles Goles

  • 138 Minuto 43 (Gol evento especial extremo + rematador): Matisse Bezault estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Facundo Falcon va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 3 - 1 al minut 43.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 2 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Bahri Ben Sassi estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Wincenty Wistuba, als 2 minuts, va fallar per ben poc.
  • 253 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): stadiunericpa van seguir progressant per la banda dreta. Hanis Khairee va tenir la seva oportunitat al minut 71, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.