Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731331851

Amistoso (Int., RC) 731331851 Información oficial sobre el partido 731331851 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

collejas Alineación oficial del equipo 'collejas' en el partido 2 - 3 atg fk Alineación oficial del equipo 'atg fk' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
collejas Alineación oficial del equipo 'collejas' en el partido 2 - 2 atg fk Alineación oficial del equipo 'atg fk' en el partido
Tiene un resultado normal 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,5 % 13,4 % 62,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

collejas

Goles Goles

  • 101 Minuto 62 (Gol por el centro): Al minut 62, Armando Chávez es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.
  • 103 Minuto 86 (Gol por la derecha): collejas no perdien la fe, i al minut 86 del partit, Theodor Schlossnickel va marcar el 2 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Yiannis Kokkalis de collejas va intentar batre la porteria rival al minut 40 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 202 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Passaven 83 minuts quan Theodor Schlossnickel des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 203 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Mario Molina i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a collejas, però el xut de Darío Carballido va sortir bastant desviat.

atg fk

Goles Goles

  • 118 Minuto 10 (Gol evento especial córner peinado): atg va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Bjørn Berg, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Edgar Schönborn que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 181 Minuto 54 (Gol por el centro): Benjamin Fredriksen de atg va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 54. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del collejas. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Runar Nielsen la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del atg es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 3 arribava al minut 78.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Després de 19 minuts, Runar Nielsen va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Ondino Romero Mora va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26 de partit, Yacine Habchi va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.