Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731331850

Amistoso (Int.) 731331850 Información oficial sobre el partido 731331850 en Hattrick

08.05.2024 09:30:00

1. FC Rauhbeine Puntigam Alineación oficial del equipo '1. FC Rauhbeine Puntigam' en el partido 2 - 4 Amwaj Islands Club Alineación oficial del equipo 'Amwaj Islands Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
1. FC Rauhbeine Puntigam Alineación oficial del equipo '1. FC Rauhbeine Puntigam' en el partido 6 - 2 Amwaj Islands Club Alineación oficial del equipo 'Amwaj Islands Club' en el partido
Es un cenizo 6.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,0 % 0,8 % 11,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

1. FC Rauhbeine Puntigam

Goles Goles

  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 23 minuts, el tirador de faltes del Rauhbeine va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Mikhail Khoroshikh, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 123 Minuto 53 (Gol por la derecha): Passats 53 minuts, Mikhail Khoroshikh, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Rauhbeine es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): En Thameur Bousnina va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27, Soulaïmane Zaimi gairebé va marcar per a Rauhbeine des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 213 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Soulaïmane Zaimi de Rauhbeine va intentar batre la porteria rival al minut 79 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Amwaj Islands Club

Goles Goles

  • 163 Minuto 52 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 52 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Thibau Présent.
  • 163 Minuto 64 (Gol por la derecha): Al minut 64 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Henrik Lédeczi que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 171 Minuto 78 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Aderbal Abufa que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Islands.
  • 142 Minuto 80 (Gol de contra por la izquierda): Steven Dunn va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Islands i marcant el 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Massimiliano Prencipe va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Yoaz Dahari, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 207 Minuto 9 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Idipodas Chaniotis va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.