Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731331489

Amistoso (Int.) 731331489 Información oficial sobre el partido 731331489 en Hattrick

08.05.2024 08:45:00

FK Radonjići Alineación oficial del equipo 'FK Radonjići' en el partido 0 - 4 Final club Alineación oficial del equipo 'Final club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FK Radonjići Alineación oficial del equipo 'FK Radonjići' en el partido 0 - 2 Final club Alineación oficial del equipo 'Final club' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FK Radonjići

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Radonjići, l'equip va recuperar la pilota al minut 74 i va contraatacar. En Ljubo Mastahinić va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Radonjići va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Danko Brkić, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Valerija de Radonjići va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Final club

Goles Goles

  • 172 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Final va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 34. Tonio Tirone va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 183 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al 36 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Final augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Alfredo Postiglione es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Giovanni Berzi va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 181 Minuto 55 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Valentino Zorzon de Final l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 55 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 9, quan en Alfredo Postiglione va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Fernando Mambelli va marcar al minut 31 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Francesco Ceravolo. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.