Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731331278

Amistoso 731331278 Información oficial sobre el partido 731331278 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

Aymami Moretti F.C. Alineación oficial del equipo 'Aymami Moretti F.C.' en el partido 0 - 5 Gaulio club Alineación oficial del equipo 'Gaulio club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Aymami Moretti F.C. Alineación oficial del equipo 'Aymami Moretti F.C.' en el partido 1 - 9 Gaulio club Alineación oficial del equipo 'Gaulio club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aymami Moretti F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 9 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Patxi Cornel que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Patxi Cornel de Moretti va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Gaulio club

Goles Goles

  • 135 Minuto 3 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Miquel Salellas de Gaulio va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 0 - 1.
  • 181 Minuto 32 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Barreña González Labarcena de Gaulio l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 32 de partit.
  • 182 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Lizer Beitia, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 184 Minuto 51 (Gol de penalti): Passaven 51 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Barreña González Labarcena va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Moretti. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Miquel Salellas la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Gaulio es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 5 arribava al minut 82.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, el Gaulio va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Julián Casáus s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 280 Minuto 37 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 37 per Barreña González Labarcena va anar a parar a la creueta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Renato Amoeiro de Gaulio la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.