Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731330995

Amistoso 731330995 Información oficial sobre el partido 731330995 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

Barcino Athletic Alineación oficial del equipo 'Barcino Athletic' en el partido 1 - 3 Los Cebollas F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Cebollas F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Barcino Athletic Alineación oficial del equipo 'Barcino Athletic' en el partido 4 - 4 Los Cebollas F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Cebollas F.C.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,4 % 37,4 % 31,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barcino Athletic

Goles Goles

  • 113 Minuto 24 (Gol por la derecha): Després de 24 minuts de partit, Javier Vega igualava per Athletic en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Ramón Arbos Marin no s'ho podia creure.
  • 200 Minuto 83 (Ocasión de falta): Athletic va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 83, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sebastián Ribadeneira de Athletic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Los Cebollas F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Jesús Millau que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Cebollas.
  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 35, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Raül Estol es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 183 Minuto 44 (Gol por la derecha): Al 44 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Cebollas augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Bolesław Poterek es rifés el porter i marqués el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Després de 60 minuts, Tomàs Terol va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Carlos Vallverdú va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 280 Minuto 73 (Ocasión de falta): Paulo Trillo Salazar va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Cebollas van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Luis Alberto Pérez va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Paulo Trillo Salazar de Cebollas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.