Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731330417

Amistoso (RC) 731330417 Información oficial sobre el partido 731330417 en Hattrick

08.05.2024 12:20:00

CaravacaUD Alineación oficial del equipo 'CaravacaUD' en el partido 3 - 4 Invictos de kike Alineación oficial del equipo 'Invictos de kike' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
CaravacaUD Alineación oficial del equipo 'CaravacaUD' en el partido 1 - 4 Invictos de kike Alineación oficial del equipo 'Invictos de kike' en el partido
Tiene suerte 1.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,2 % 0,4 % 91,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CaravacaUD

Goles Goles

  • 119 Minuto 4 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Mario Vecchi va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 0 al minut 4.
  • 138 Minuto 16 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Mario Vecchi arribés a peus de Jeremias Moeskops, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a CaravacaUD el 2 - 0.
  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 els aficionats van embogir quan en Joshua Newell va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de CaravacaUD.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Jean-Daniel Barois una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 5, però una magnífica aturada de Jaime Tudor va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Joshua Newell va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jaime Tudor al minut 77 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Andrés Bustos va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jeremias Moeskops de CaravacaUD va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Invictos de kike

Goles Goles

  • 135 Minuto 29 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Pachín Tejada de Invictos va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 2 - 1.
  • 162 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Pachín Tejada va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 33.
  • 163 Minuto 80 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 80. L'anotador per Invictos va ser Héctor Caspe, que així va deixar el marcador en 3 - 3.
  • 173 Minuto 98 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 98, quan Sergio Rey va posar els visitants Invictos per damunt al marcador per 3 - 4, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Pachín Tejada quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Invictos la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 273 Minuto 97 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 97, quan en Sergio Rey va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 281 Minuto 104 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Beila Argaina. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.