Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731329902

Amistoso (Int., RC) 731329902 Información oficial sobre el partido 731329902 en Hattrick

08.05.2024 22:05:00

FVN Beach Back 92 Alineación oficial del equipo 'FVN Beach Back 92' en el partido 3 - 1 QPKa Alineación oficial del equipo 'QPKa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FVN Beach Back 92 Alineación oficial del equipo 'FVN Beach Back 92' en el partido 3 - 0 QPKa Alineación oficial del equipo 'QPKa' en el partido
Tiene un resultado normal 3.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FVN Beach Back 92

Goles Goles

  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): El jugador Kevin Allen de Beach, després de 23 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 121 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Kern Tynes ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Beach es posava per davant 2 a 1.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Kevin Allen es va introduir dins la defensa central al minut 87, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Kern Tynes va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 219 Minuto 4 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Sid Butler va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Joseph Burke, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Theo Dwyer va estar a punt d'acabar en gol al minut 18, però el porter visitant Mieczysław Pamięta va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

QPKa

Goles Goles

  • 163 Minuto 63 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 63 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Célio Castanheda.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del QPKa que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Duilio Fellin, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 242 Minuto 19 (Ocasión de contra por la izquierda): QPKa van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 19, però Benjamin Bergerot va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Daniel Yurre.