Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731329724

Amistoso (Int., RC) 731329724 Información oficial sobre el partido 731329724 en Hattrick

08.05.2024 23:45:00

CS La Libertad Alineación oficial del equipo 'CS La Libertad' en el partido 3 - 2 I*F*K Göteborg Alineación oficial del equipo 'I*F*K Göteborg' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
CS La Libertad Alineación oficial del equipo 'CS La Libertad' en el partido 5 - 0 I*F*K Göteborg Alineación oficial del equipo 'I*F*K Göteborg' en el partido
Tiene mala suerte 4.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CS La Libertad

Goles Goles

  • 113 Minuto 58 (Gol por la derecha): Al minut 58, Libertad aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Juan Vivas va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 111 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81, Juan Vivas va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.
  • 121 Minuto 90 (Gol por el centro): Libertad va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 90 Julio Angulo va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Lorenzo Calvo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Libertad se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 212 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): En Angel Salazar va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 37, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 211 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Libertad enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lorenzo Calvo de Libertad va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Oliver Papet de Libertad amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

I*F*K Göteborg

Goles Goles

  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Libertad. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Trev Kallas la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Blåvitt es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 30.
  • 172 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Al minut 65 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Blåvitt prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Vilgot Nilsson.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Blåvitt va anar a parar a la dreta de l'atac on en Mădălin Rizea, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 271 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83 de partit, Vilgot Nilsson quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.