Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731329414

Amistoso (Int.) 731329414 Información oficial sobre el partido 731329414 en Hattrick

07.05.2024 19:15:00

gigli viola Alineación oficial del equipo 'gigli viola' en el partido 2 - 3 Club Med 1969 Alineación oficial del equipo 'Club Med 1969' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
gigli viola Alineación oficial del equipo 'gigli viola' en el partido 2 - 0 Club Med 1969 Alineación oficial del equipo 'Club Med 1969' en el partido
Tiene un resultado normal 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,3 % 0,3 % 7,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gigli viola

Goles Goles

  • 113 Minuto 36 (Gol por la derecha): Els jugadors del gigli amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 36, deixant Piero Micarelli en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 190 Minuto 41 (Gol de falta): En Piero Micarelli va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 2-1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Nicola Bussi va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Club Med 1969

Goles Goles

  • 118 Minuto 16 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 16, Theis Bred va pentinar un córner cap al segon pal que Cezary Materkowski va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.
  • 164 Minuto 47 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Club al minut 47. Rossano Bellamia va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 2 - 2
  • 171 Minuto 76 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Theis Bred que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Club.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 65 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Theis Bred va ridiculitzar a en Alberto Mallegni amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gianluca Cagliostro es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 59 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gianluca Cagliostro de Club va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".