Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731329312

Amistoso (Int.) 731329312 Información oficial sobre el partido 731329312 en Hattrick

08.05.2024 10:45:00

Leuwarden Alineación oficial del equipo 'Leuwarden' en el partido 1 - 9 Saiyajin Alineación oficial del equipo 'Saiyajin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Leuwarden Alineación oficial del equipo 'Leuwarden' en el partido 0 - 7 Saiyajin Alineación oficial del equipo 'Saiyajin' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Leuwarden

Goles Goles

  • 113 Minuto 27 (Gol por la derecha): Després de 27 minuts de partit, Christoph Birket igualava per Leuwarden en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41, Tino Ringger va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Saiyajin

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Saiyan va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 6. Arno de Kieviet va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 172 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Áron Hancsák quedar desmarcat i marcar per a Saiyan al minut 30. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 180 Minuto 31 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 31 pels visitants. En Jonathan Fiore va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 108 Minuto 37 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 37, en Hakim Taqui la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Julen Beteluri que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 137 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Arno de Kieviet la va convertir en gol amb un remat de cap en Sebastian Josephsen tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 39 el marcador es va actualitzar: 1 - 5.
  • 183 Minuto 63 (Gol por la derecha): Al minut 63, Saiyan va augmentar el seu avantatge a 1 - 6, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Jonathan Fiore, amb un xut sec des de la dreta.
  • 184 Minuto 75 (Gol de penalti): Passaven 75 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Jonathan Fiore va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Sebastian Josephsen, que va ser qui va marcar 1 - 8, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 185 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Leuwarden. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Hakim Taqui la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Saiyan es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 9 arribava al minut 90.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 38 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 38 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 282 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Áron Hancsák va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 42, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 57, Arno de Kieviet de Saiyan va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.