Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731329011

Amistoso (Int.) 731329011 Información oficial sobre el partido 731329011 en Hattrick

07.05.2024 21:15:00

F.C. Sofia City Alineación oficial del equipo 'F.C. Sofia City' en el partido 3 - 1 Crown Kielce Alineación oficial del equipo 'Crown Kielce' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C. Sofia City Alineación oficial del equipo 'F.C. Sofia City' en el partido 3 - 1 Crown Kielce Alineación oficial del equipo 'Crown Kielce' en el partido
Tiene un resultado normal 3.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Sofia City

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 els aficionats van embogir quan en 哈 (Ha) 永隆 (Yonglong) va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Sofia.
  • 116 Minuto 35 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 35 minuts quan José Riccio va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Alberto Pitsch, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 2 - 0.
  • 132 Minuto 59 (Gol por la izquierda): En Alberto Pitsch va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Néstor Pablo Brindisi va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41, Oldřich Půta gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Maciej Serafin va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Crown Kielce

Goles Goles

  • 151 Minuto 90 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 90, el jugador visitant Hubert Głażewski va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Yiannis Katsivalis que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 251 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Fryderyk Koj va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Oscar Gentile no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 252 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Kielce va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 71 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alfio Malaquín de Kielce la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fryderyk Koj de Kielce amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.