Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731328895

Amistoso (Int., RC) 731328895 Información oficial sobre el partido 731328895 en Hattrick

08.05.2024 22:50:00

Nalgueadores FC Alineación oficial del equipo 'Nalgueadores FC' en el partido 5 - 2 LoPo Hermanos Alineación oficial del equipo 'LoPo Hermanos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Nalgueadores FC Alineación oficial del equipo 'Nalgueadores FC' en el partido 9 - 0 LoPo Hermanos Alineación oficial del equipo 'LoPo Hermanos' en el partido
Es un cenizo 8.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nalgueadores FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Nalgueadores, atacant per l'esquerra al minut 25, va aprofitar el magnífic llançament de Kirill Zhakin per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Kirill Zhakin ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Nalgueadores es posava per davant 2 a 1.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Nalgueadores pel centre va donar un gran resultat: el gol de Franciszek Rał va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 116 Minuto 61 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Peyami Aral va acabar en una passada genial cap al jugador de Nalgueadores Franciszek Rał, que va marcar el 4 - 1.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Nalgueadores va augmentar la diferència quan Quirin Werner no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Peyami Aral, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): En Ib Andersen Jensen, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 30 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Antipas Lagonikakis, el jugador de Nalgueadores va ser expulsat al minut 30.

LoPo Hermanos

Goles Goles

  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Akim Poss, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 153 Minuto 65 (Gol por la derecha): Els jugadors de LPH no defallien en cap moment. Producte d'això, en Rolf Scharbeutz va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 4 - 2.