Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731328379

Amistoso (RC) 731328379 Información oficial sobre el partido 731328379 en Hattrick

08.05.2024 12:20:00

Real Manzanares Alineación oficial del equipo 'Real Manzanares' en el partido 6 - 1 Llagostera Elegants C.F. Alineación oficial del equipo 'Llagostera Elegants C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Real Manzanares Alineación oficial del equipo 'Real Manzanares' en el partido 9 - 0 Llagostera Elegants C.F. Alineación oficial del equipo 'Llagostera Elegants C.F.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 9.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Manzanares

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Manzanares va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 18 Jimmy León va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): Corria el minut 34 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Marcos Masoliver, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 130 Minuto 35 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Jimmy León va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 35 el resultat passava a ser de 3 - 1.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Fabián Robledo, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a Manzanares.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Óscar Orozco va aprofitar per marcar el 5 - 1 a plaer.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Kurt Tofte va incrementar l'avantatge de Manzanares amb el 6 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25, Aravo Romay Bermúdez gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Kiros Michalitsios va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 230 Minuto 81 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Jimmy León, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Llagostera Elegants C.F.

Goles Goles

  • 162 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Sergio Peña per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Abdelmouhy Seddik va marcar al minut 12 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Àlex Beneït de Llagos CF va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 37 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Àlex Beneït se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.