Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731328355

Amistoso (Int., RC) 731328355 Información oficial sobre el partido 731328355 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

Jerry's Alineación oficial del equipo 'Jerry's' en el partido 10 - 7 Ferencvárosi HT NYC Alineación oficial del equipo 'Ferencvárosi HT NYC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Jerry's Alineación oficial del equipo 'Jerry's' en el partido 6 - 1 Ferencvárosi HT NYC Alineación oficial del equipo 'Ferencvárosi HT NYC' en el partido
Tiene mucha potra 5.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jerry's

Goles Goles

  • 104 Minuto 23 (Gol de penalti): Jerrys aconseguia el 1 - 2 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Abdul-Majid Al-Hashemi al cantó inferior dret de la porteria rival.
  • 100 Minuto 31 (Gol de falta): Un magnífic tir lliure amb molt efecte va ensarronar el porter, fent-lo pensar que la pilota aniria a les seves mans, i que va entrar per l'altre costat de la porteria. Els seguidors locals tornaven a somriure. Abdul-Majid Al-Hashemi va ser qui va executar la falta que va reduir les diferències: 2 - 3.
  • 138 Minuto 80 (Gol evento especial extremo + rematador): Manuel Potestad estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Carlos Aretio va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 3 - 4 al minut 80.
  • 113 Minuto 84 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Jerrys una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Abdul-Majid Al-Hashemi, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 4 - 4. Tot això passava al minut 84.
  • 120 Minuto 93 (Gol de falta): Abdul-Majid Al-Hashemi va donar a Jerrys un avantatge de 5 - 4 amb un magnífic llançament de falta.
  • 111 Minuto 104 (Gol por el centro): Bernard Chylík s'emportà una gran ovació del públic local al minut 104, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 6 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Jerrys la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 202 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Onofrio Lussenhof va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 74 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 201 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Pedro Cascasona no va entrar per centímetres.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Florian Röper anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 7 - 6 per a Jerrys.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Jean-Fabrice Salin va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 8 - 6.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Jerrys Manuel Potestad no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Vinny Kudrna es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 9 - 6.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Jerrys, Rodolphe Dagana, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 10 - 7 al marcador.

Ferencvárosi HT NYC

Goles Goles

  • 135 Minuto 2 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Thomas Bold va xutar directament a porteria i va marcar el 0 - 1. L'experiència és un grau!
  • 181 Minuto 14 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Bozorgmehr Golzadeh de Fradi l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 14 de partit.
  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Fradi van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Pablo Elías Molina va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 3 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 64 (Gol por la derecha): Al minut 64, un xut de Marc Massey des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 2 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 116 Minuto 95 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de James Powers va acabar en una passada genial cap al jugador de Fradi Cody Mccloud, que va marcar el 5 - 5.
  • 171 Minuto 101 (Gol por el centro): En Thomas Bold donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 101 el marcador reflectia el 5 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Cody Mccloud. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 102 (Ocasión por el centro): James Powers quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jean-Fabrice Salin, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bozorgmehr Golzadeh.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Marc Massey, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Jean-Fabrice Salin va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Fradi i 7 - 6 al marcador.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Pablo Elías Molina de Fradi va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 8 - 6.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Cody Mccloud de Fradi, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Jean-Fabrice Salin en un bon llançament des del punt fatídic. 9 - 7.