Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731328329

Amistoso (Int.) 731328329 Información oficial sobre el partido 731328329 en Hattrick

08.05.2024 08:45:00

NK LARISA Križevci Alineación oficial del equipo 'NK LARISA Križevci' en el partido 4 - 1 Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı Alineación oficial del equipo 'Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
NK LARISA Križevci Alineación oficial del equipo 'NK LARISA Križevci' en el partido 5 - 0 Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı Alineación oficial del equipo 'Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NK LARISA Križevci

Goles Goles

  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): Križevci s'avançava al marcador al minut 26, després d'un rebot que va caçar en Alan Vragović per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Križevci va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Vanja Posavec va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Tome Rebac es va introduir dins la defensa central al minut 43, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 135 Minuto 81 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Bruno Crnjak de Križevci va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33, Norberto Hugo Burgos gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Lennart Tryk va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): El Križevci ho intentava per la dreta per mitjà de Radovan Krejbich, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): En Vanja Posavec, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bruno Crnjak de Križevci va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Norberto Hugo Burgos de Križevci amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı

Goles Goles

  • 150 Minuto 83 (Gol de falta): Els seguidors locals es lamentaven a les seves cadires quan en Sergey Loboiko va reduir les distàncies per al G Saray amb un bon llançament de falta al minut 83. 4 a 1 quedava al marcador.