Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731328060

Amistoso (RC) 731328060 Información oficial sobre el partido 731328060 en Hattrick

08.05.2024 12:20:00

Extremaydura HC Alineación oficial del equipo 'Extremaydura HC' en el partido 5 - 0 Retorna Alineación oficial del equipo 'Retorna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Extremaydura HC Alineación oficial del equipo 'Extremaydura HC' en el partido 3 - 0 Retorna Alineación oficial del equipo 'Retorna' en el partido
Tiene suerte 3.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Extremaydura HC

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Maninos va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 16 Heiko Fuchser va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Maninos a 2 - 0. Jens Purkl va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 118 Minuto 49 (Gol evento especial córner peinado): Jens Purkl va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Maninos, Xavier Samper, que va marcar, sense saber com, el 3 - 0.
  • 134 Minuto 56 (Gol de penalti): César Puente va augmentar la diferència de Maninos a 4 - 0 des del punt de penal.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): David Davalillos va incrementar l'avantatge de Maninos amb el 5 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Jónsvein á Oyri una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 28, però una magnífica aturada de Antonio Ruess va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52, César Puente gairebé va marcar per a Maninos des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Tan Yun Su va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sergi Cantorné de Maninos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Retorna

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Vicente Núñez de Retorna va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.