Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731327540

Amistoso (Int.) 731327540 Información oficial sobre el partido 731327540 en Hattrick

09.05.2024 03:00:00

Limón Mecánico Alineación oficial del equipo 'Limón Mecánico' en el partido 1 - 3 AFC Åsgatan Alineación oficial del equipo 'AFC Åsgatan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Limón Mecánico Alineación oficial del equipo 'Limón Mecánico' en el partido 1 - 4 AFC Åsgatan Alineación oficial del equipo 'AFC Åsgatan' en el partido
Tiene un resultado normal 0.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,7 % 0,2 % 95,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Limón Mecánico

Goles Goles

  • 112 Minuto 47 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Javier Diego Gómez Centurión va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 47.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Carlos Yáñez va estar a punt d'acabar en gol al minut 28, però el porter visitant Sture Pihlstedt va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

AFC Åsgatan

Goles Goles

  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Juhani Håkansson, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 118 Minuto 87 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 87, el Åsgatan va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Gustaf-Adolf Stensson, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 2.
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Per Karlsson va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 2 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Per Karlsson va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Åsgatan va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 4, quan Per Karlsson va quedar-se sol davant el porter Sergio Azcuy Ameghino, però aquest va poder aturar el xut.
  • 270 Minuto 30 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Åsgatan al minut 30, però el xut de Paul Platzer va topar amb la tanca defensiva.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 34, quan en Miika Penttinen va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): En Miika Penttinen va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.