Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731327523

Amistoso (Int.) 731327523 Información oficial sobre el partido 731327523 en Hattrick

09.05.2024 00:50:00

KORINTIO Alineación oficial del equipo 'KORINTIO' en el partido 6 - 5 Artilleros de Mieres F.C. Alineación oficial del equipo 'Artilleros de Mieres F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
KORINTIO Alineación oficial del equipo 'KORINTIO' en el partido 7 - 2 Artilleros de Mieres F.C. Alineación oficial del equipo 'Artilleros de Mieres F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,5 % 0,3 % 7,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KORINTIO

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): El jugador Sergiu Raia de KORINTIO, després de 7 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 185 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Carlos Fáix, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a KORINTIO va ser Eloy Yánez.
  • 123 Minuto 72 (Gol por la derecha): Passats 72 minuts, Eloy Yánez, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 4 - 3. KORINTIO es posava per davant!
  • 122 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Adrián Echeverry de KORINTIO aconseguir un gol al minut 80 que posava per davant els locals: 5 - 4.
  • 139 Minuto 86 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de KORINTIO Giovanni Carrara va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Iván Soltero va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 6 - 4 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Leonardo Ospina de KORINTIO va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Artilleros de Mieres F.C.

Goles Goles

  • 151 Minuto 19 (Gol por el centro): Artilleros van mostrar una bona compenetració quan al minut 19 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Manuel Belinchón va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 162 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 22 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Japar Edil Uulu de Artilleros marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.
  • 161 Minuto 59 (Gol por el centro): Al minut 59 en Eman Nikić va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 3 - 3.
  • 161 Minuto 78 (Gol por el centro): Artilleros van aconseguir igualar el partit a 4 - 4 al minut 78, quan Iván Soltero va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 151 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87 els aficionats de Artilleros van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Enrique Murciano va anotar el 6 - 5 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Iván Soltero quasi aconsegueix empatar per Artilleros al minut 88, però David Miguel Correa va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.