Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731326969

Amistoso 731326969 Información oficial sobre el partido 731326969 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

Sanfeliu fc Alineación oficial del equipo 'Sanfeliu fc' en el partido 8 - 2 Xuco Team Alineación oficial del equipo 'Xuco Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sanfeliu fc Alineación oficial del equipo 'Sanfeliu fc' en el partido 4 - 0 Xuco Team Alineación oficial del equipo 'Xuco Team' en el partido
Tiene mucha potra 4.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sanfeliu fc

Goles Goles

  • 114 Minuto 8 (Gol de penalti): Al minut 8, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Stamatis Loukanidis no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.
  • 123 Minuto 13 (Gol por la derecha): El jugador Stamatis Loukanidis de Sanfeliu, després de 13 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 185 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Sanfeliu van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Lazar Davidovski va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 1 pujava al marcador.
  • 130 Minuto 31 (Gol de falta): Als 31 minuts, Stamatis Loukanidis va ampliar l'avantatge de Sanfeliu amb un 4 - 1 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 185 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Abd El Badie Abd El Aziz, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 5 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Sanfeliu va augmentar la diferència quan Jonathan Prigent no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 1.
  • 134 Minuto 85 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Sanfeliu al minut 85, que va llançar ajustat al pal en Alphonse Deberdt. 7 - 2 pels locals.
  • 134 Minuto 86 (Gol de penalti): Als 86 minuts de joc, els nois de Sanfeliu van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Alphonse Deberdt augmentant l'avantatge per als locals: 8 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Sanfeliu va anar a parar a la dreta de l'atac on en Lazar Davidovski, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marom Baadani de Sanfeliu amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Xuco Team

Goles Goles

  • 118 Minuto 5 (Gol evento especial córner peinado): Xuco va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Hug Moncho, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Alberto Nando que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 118 Minuto 84 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 84, el Xuco va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Lluís Morant, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 6 - 2.