Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731326516

Amistoso (Int.) 731326516 Información oficial sobre el partido 731326516 en Hattrick

08.05.2024 15:20:00

Real Duarig FC Alineación oficial del equipo 'Real Duarig FC' en el partido 4 - 3 F.C. Green Dragons Alineación oficial del equipo 'F.C. Green Dragons' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Real Duarig FC Alineación oficial del equipo 'Real Duarig FC' en el partido 7 - 1 F.C. Green Dragons Alineación oficial del equipo 'F.C. Green Dragons' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Duarig FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Duarig contenien la respiració mentre en Juan Calarza s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 103 Minuto 57 (Gol por la derecha): Passava el minut 57 del matx, quan l'atent Juan Calarza va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 2 - 3, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 112 Minuto 66 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Hamadi Bessrour va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 3 - 3 al minut 66.
  • 123 Minuto 78 (Gol por la derecha): Duarig s'avançava al marcador al minut 78, després d'un rebot que va caçar en Juan Calarza per la banda dreta de l'atac local. El 4 - 3 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32, Józef Buryło quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 285 Minuto 90 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Dragons. La jugada d'estratègia del Duarig per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Honório Campana va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

F.C. Green Dragons

Goles Goles

  • 161 Minuto 19 (Gol por el centro): Als 19 minuts de partit, Krzysztof Kostorz de Dragons va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 174 Minuto 22 (Gol de penalti): Gianni Puppolo va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 22 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 183 Minuto 47 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 47, Dragons va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Gianni Puppolo.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Es duien 67 minuts de partit jugats quan Krzysztof Kostorz va estar a punt de posar per davant a Dragons amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Eudes Arnou va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jhovanny Araujo de Dragons amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.