Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731326340

Amistoso 731326340 Información oficial sobre el partido 731326340 en Hattrick

08.05.2024 09:45:00

Sükösdi sc Alineación oficial del equipo 'Sükösdi sc' en el partido 5 - 3 PotiKrisz11 Alineación oficial del equipo 'PotiKrisz11' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Sükösdi sc Alineación oficial del equipo 'Sükösdi sc' en el partido 5 - 2 PotiKrisz11 Alineación oficial del equipo 'PotiKrisz11' en el partido
Tiene un resultado normal 4.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,1 % 1,1 % 12,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sükösdi sc

Goles Goles

  • 111 Minuto 20 (Gol por el centro): Zsombor Bogdán s'emportà una gran ovació del públic local al minut 20, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Sükösdi prenia la batuta de l'encontre al minut 27, quan en Zoltán Ambrus va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 123 Minuto 86 (Gol por la derecha): El jugador Andrei Ţăran de Sükösdi, després de 86 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 4 - 3 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Hunor Kubik, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 3 per a Sükösdi.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Al minut 16 el Sükösdi va posar setge sobre la defensa central visitant però en Richárd Fekete no va estar gens encertat.
  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Passaven 33 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Áron Gécsek va rematar alt.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): En Zoltán Ambrus, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Zoltán Ambrus de Sükösdi va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

PotiKrisz11

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): PotiKrisz11 agafava avantatge al minut 13 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar György Hoffer amb mestria.
  • 125 Minuto 23 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 2 - 1 el va marcar Jenő Tálas a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!
  • 163 Minuto 24 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 24 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Viktor Fábi.
  • 162 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 73 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Miklós Meló de PotiKrisz11 marcar el 3 - 3 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 25 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a PotiKrisz11 al minut 25, però el xut de Jerónimo Adriano va topar amb la tanca defensiva.
  • 260 Minuto 32 (Ocasión de falta): En Jerónimo Adriano, al minut 32 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 274 Minuto 76 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Jerónimo Adriano que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 263 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): En Ferenc Várszegi va encarar al porter al 88, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 205 Minuto 89 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Jerónimo Adriano marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Miklós Meló que va xutar a fora per molt poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Adian Šuman de PotiKrisz11 amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jerónimo Adriano de PotiKrisz11 es va guanyar la targeta groga merescudament.