Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731325974

Amistoso (Int., RC) 731325974 Información oficial sobre el partido 731325974 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

Jumpman 23 Alineación oficial del equipo 'Jumpman 23' en el partido 6 - 2 TSV Ballwegbolzer Alineación oficial del equipo 'TSV Ballwegbolzer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Jumpman 23 Alineación oficial del equipo 'Jumpman 23' en el partido 9 - 0 TSV Ballwegbolzer Alineación oficial del equipo 'TSV Ballwegbolzer' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jumpman 23

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Al minut 2 els aficionats van embogir quan en Khaled Reynolds va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Jumpman.
  • 114 Minuto 43 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 43. Candemir Talkış, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 2 - 2 que empatava un partit molt renyit.
  • 123 Minuto 75 (Gol por la derecha): El jugador Maziar Azarnoush de Jumpman, després de 75 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): En Mulatu Gebretensay de Jumpman va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 2.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): Jumpman va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Khaled Reynolds va poder fer el 5 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Libero Paolillo es va introduir dins la defensa central al minut 87, i va aconseguir el 6 - 2 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Miguel Ángel García Viñas es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

TSV Ballwegbolzer

Goles Goles

  • 162 Minuto 37 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 37, quan Arthur Rado va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 173 Minuto 40 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 40, quan Matthias Heckner va posar els visitants Ballwegbolzer per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 59 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Ðorđe Schmidt-Pauli va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Georg Sielmann rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Arthur Rado de Ballwegbolzer amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Arthur Rado va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en David Matthäus Trurig.