Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731325951

Amistoso (RC) 731325951 Información oficial sobre el partido 731325951 en Hattrick

08.05.2024 12:20:00

Garitoboyz Alineación oficial del equipo 'Garitoboyz' en el partido 2 - 1 Los Rabietos Alineación oficial del equipo 'Los Rabietos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Garitoboyz Alineación oficial del equipo 'Garitoboyz' en el partido 3 - 0 Los Rabietos Alineación oficial del equipo 'Los Rabietos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Garitoboyz

Goles Goles

  • 135 Minuto 22 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Orestes Omar Carballo de Garitoboyz va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 1 - 0.
  • 130 Minuto 29 (Gol de falta): Als 29 minuts, Vladimir Tafaj va ampliar l'avantatge de Garitoboyz amb un 2 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 19 (Ocasión de penalti): Garitoboyz es va veure beneficiat per la polèmica al minut 19, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Vladimir Tafaj va relliscar al moment de fer el xut i el porter Gandolfo Zaru no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27, Vladimir Tafaj gairebé va marcar per a Garitoboyz des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): El jugador local José María Anido per poc que no incrementa el marcador al minut 59. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Gandolfo Zaru va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Gandolfo Zaru al minut 71 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Antton Ganaberro va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Christian Cherelus de Garitoboyz va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Los Rabietos

Goles Goles

  • 154 Minuto 76 (Gol de penalti): Rabietos va reduir les diferències al marcador en anotar el 2 - 1 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Alessio Crasto.