Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731325897

Amistoso (Int.) 731325897 Información oficial sobre el partido 731325897 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Las Delicias C.F. Alineación oficial del equipo 'Las Delicias C.F.' en el partido 0 - 4 scorpionii Alineación oficial del equipo 'scorpionii' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Las Delicias C.F. Alineación oficial del equipo 'Las Delicias C.F.' en el partido 1 - 1 scorpionii Alineación oficial del equipo 'scorpionii' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,6 % 2,7 % 16,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Delicias C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Delicias la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 285 Minuto 54 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del scorpy. La jugada d'estratègia del Delicias per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Juan Alfredo Solano va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 73 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Juan Alfredo Solano, el jugador de Delicias va ser expulsat al minut 73.

scorpionii

Goles Goles

  • 142 Minuto 3 (Gol de contra por la izquierda): Jarosław Szpalerski va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de scorpy i marcant el 0 - 1.
  • 118 Minuto 12 (Gol evento especial córner peinado): Martin Heinersdorf va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de scorpy, Hugo Grosjean, que va marcar, sense saber com, el 0 - 2.
  • 181 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29, Martin Heinersdorf va augmentar l'avantatge de scorpy a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 66 (Gol por la derecha): Al minut 66, scorpy va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Martin Heinersdorf, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Pavel Drnovský va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 10, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 236 Minuto 39 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Sergio Nieves va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 242 Minuto 55 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 55 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Martin Heinersdorf, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 207 Minuto 85 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Martin Heinersdorf va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de scorpy va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de János Kozári, però el porter rival va fer una gran aturada.