Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731325847

Amistoso (Int.) 731325847 Información oficial sobre el partido 731325847 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

SuperVichus Alineación oficial del equipo 'SuperVichus' en el partido 1 - 1 Grandicelli Alineación oficial del equipo 'Grandicelli' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SuperVichus Alineación oficial del equipo 'SuperVichus' en el partido 2 - 0 Grandicelli Alineación oficial del equipo 'Grandicelli' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SuperVichus

Goles Goles

  • 123 Minuto 41 (Gol por la derecha): El jugador Gromisław Niemkiewicz de SuperVichus, després de 41 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): SuperVichus per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 36, quan Amirreza Haji va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): En Aldo Palermo, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 223 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Gunthelm Dahlbruch va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Grandicelli

Goles Goles

  • 143 Minuto 43 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Grandicelli eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 43, Dimitar Konstantinov va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): En Dmitriy Lyakhin va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 242 Minuto 57 (Ocasión de contra por la izquierda): Grandicelli van sortir al contraatac al minut 57, però Daniele Rampinelli va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Daniele Rampinelli de Grandicelli es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dmitriy Lyakhin de Grandicelli va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.