Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731325515

Amistoso 731325515 Información oficial sobre el partido 731325515 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

Marichiweu Alineación oficial del equipo 'Marichiweu' en el partido 0 - 4 Reales Jenas Alineación oficial del equipo 'Reales Jenas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Marichiweu Alineación oficial del equipo 'Marichiweu' en el partido 1 - 5 Reales Jenas Alineación oficial del equipo 'Reales Jenas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marichiweu

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): Marichiweu van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 28, però el xut de Corey Woroch des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 240 Minuto 32 (Ocasión de contra de falta): Marichiweu van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 32 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Marinel Beretesagasti no va ser gens encertat.
  • 237 Minuto 35 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Marinel Beretesagasti estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Corey Woroch, als 35 minuts, va fallar per ben poc.
  • 216 Minuto 59 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 59 en August Pla ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Marinel Beretesagasti el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 212 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Marichiweu Taylor Zahren quasi va assolir l'empat al minut 64 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Reales Jenas

Goles Goles

  • 172 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Reales va ser finalitzada des de l'esquerra per Nils Gotfredsen al minut 19. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 141 Minuto 65 (Gol de contra por el centro): Reales sabia com jugar al contraatac, i al minut 65, Antonio Martín va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 2.
  • 181 Minuto 66 (Gol por el centro): Al minut 66, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Nils Gotfredsen va augmentar l'avantatge de Reales a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Andreas Polley, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27, el Reales va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Gilles ten Haken s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 280 Minuto 31 (Ocasión de falta): Abdelbaky Afathi va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Víctor Fitero que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 280 Minuto 60 (Ocasión de falta): Víctor Fitero va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.