Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731325495

Amistoso (RC) 731325495 Información oficial sobre el partido 731325495 en Hattrick

08.05.2024 12:20:00

Panas Team Alineación oficial del equipo 'Panas Team' en el partido 4 - 0 Doom F.C Alineación oficial del equipo 'Doom F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Panas Team Alineación oficial del equipo 'Panas Team' en el partido 3 - 0 Doom F.C Alineación oficial del equipo 'Doom F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Panas Team

Goles Goles

  • 142 Minuto 31 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 31 minuts quan Pablo Cortadellas va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 0 per a Panas.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Panas a 2 - 0. Tomás Hoyos va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Al minut 68, Panas va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Eduardo Nereira, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 134 Minuto 69 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Panas i així augmentar el marcador a 4 - 0 als 69 minuts de joc. Mentre en Pablo Cortadellas el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Panas va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Pablo Cortadellas va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Benxamín Solla.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Tomás Hoyos una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 35, però una magnífica aturada de Benxamín Solla va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Passaven 41 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Konrad Lugmeyer va rematar alt.
  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): El Panas ho intentava per la dreta per mitjà de Eduardo Nereira, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 230 Minuto 71 (Ocasión de falta): En Pablo Cortadellas es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Doom F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Tiago Fernando Sacras ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 251 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Reinhard Ernst va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Zacharias Christofilakos no es va rendir i va fer unes grans aturades.