Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731325490

Amistoso 731325490 Información oficial sobre el partido 731325490 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

Amos Los Zagalicos Balonpie Alineación oficial del equipo 'Amos Los Zagalicos Balonpie' en el partido 6 - 2 Bayern de Calasparra Alineación oficial del equipo 'Bayern de Calasparra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Amos Los Zagalicos Balonpie Alineación oficial del equipo 'Amos Los Zagalicos Balonpie' en el partido 8 - 1 Bayern de Calasparra Alineación oficial del equipo 'Bayern de Calasparra' en el partido
Tiene mala suerte 8.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Amos Los Zagalicos Balonpie

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Alfredo Ruiz va donar a Zagalicos un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): Zagalicos va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 22 José Luis Tamariz Vargas va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): En Rafael Codol va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 119 Minuto 41 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Zagalicos va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Alfredo Ruiz va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 4 - 1.
  • 133 Minuto 42 (Gol por la derecha): Amb 42 minuts jugats, en Nil Alegret va augmentar l'avantatge de Zagalicos a 5 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Al minut 75, Zagalicos va aconseguir el 6 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de José Ramírez, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Miguel Tamariz Vargas va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Bayern de Calasparra

Goles Goles

  • 162 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Krzysztof Jankun va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 6.
  • 151 Minuto 74 (Gol por el centro): Un mica després, Alberto Saenz Romero de Bayern va reduir fàcilment l'avantatge local a 5 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 77 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Bayern va ser a punt de marcar al minut 77, quan el seu jugador Lapo Presciutti va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alberto Calleja.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Stephan Dörpfeld de Bayern es va guanyar la targeta groga merescudament.