Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731325389

Amistoso 731325389 Información oficial sobre el partido 731325389 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

BestiasPardas FT Alineación oficial del equipo 'BestiasPardas FT' en el partido 3 - 4 RCD Rams Alineación oficial del equipo 'RCD Rams' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
BestiasPardas FT Alineación oficial del equipo 'BestiasPardas FT' en el partido 2 - 1 RCD Rams Alineación oficial del equipo 'RCD Rams' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
58,6 % 16,2 % 25,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BestiasPardas FT

Goles Goles

  • 113 Minuto 40 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Francisco Portillo de BestiasPardas va aconseguir igualar el partit al minut 40, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 111 Minuto 44 (Gol por el centro): Passat el minut 44 de joc, Octavian Pioară facilitava les coses al BestiasPardas amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 101 Minuto 79 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Diego Apostolov, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 3 - 4 per a BestiasPardas.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 78 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): BestiasPardas va estar a punt de marcar quan Carlos Hernán Aramendia va fer una passada impressionant a Francisco Portillo, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 212 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): En Fernando Ginoves va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 81, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Diego Apostolov de BestiasPardas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Belatz Tornaria de BestiasPardas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

RCD Rams

Goles Goles

  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 25, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Thomas Camacho es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 173 Minuto 44 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 44, quan Kyle Yeo va posar els visitants Rams per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 190 Minuto 62 (Gol de falta): En Luis Ventimilla conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 2-3
  • 184 Minuto 70 (Gol de penalti): Rams va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 2 - 4, quan Rubén Herrera va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 21 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Kyle Yeo estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Tomás Osetia, als 21 minuts, va fallar per ben poc.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Eduardo Cucales va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 237 Minuto 47 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Kyle Yeo va fer una magnífica centrada, però la rematada de Tomás Osetia va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 271 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Rams va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 52, quan Rubén Herrera va quedar-se sol davant el porter Alberto Olivares, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Eduardo Cucales que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gerald Kiesekoms de Rams va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.