Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731325272

Amistoso (Int.) 731325272 Información oficial sobre el partido 731325272 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Minimaster F.C. Alineación oficial del equipo 'Minimaster F.C.' en el partido 2 - 1 lord kj Alineación oficial del equipo 'lord kj' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Minimaster F.C. Alineación oficial del equipo 'Minimaster F.C.' en el partido 2 - 0 lord kj Alineación oficial del equipo 'lord kj' en el partido
Tiene un resultado normal 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,7 % 0,1 % 3,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Minimaster F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 55 (Gol por la derecha): Minimaster s'avançava al marcador al minut 55, després d'un rebot que va caçar en Fernando De Talavera per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Camilo Meléndez va incrementar l'avantatge de Minimaster amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 12 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 12 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Schorsch Guschoreck va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Minimaster per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 18, quan Krzysztof Pełkowski va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Juan Pernias va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

lord kj

Goles Goles

  • 151 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87 els aficionats de lord kj van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Vahid Rakhshan va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al minut 57 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Vahid Rakhshan va fer una jugada per la banda esquerra, però Jesús Rovere va aturar el seu xut.
  • 250 Minuto 85 (Ocasión de falta): Una falta dubtosa a la frontal de l'àrea va donar a lord kj l'oportunitat d'apropar-se en el marcador al minut 85, però el xut va sortir desviat.
  • 235 Minuto 86 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Pablo Solano va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 89 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Pedram Bagh Parvar, el jugador de lord kj va ser expulsat al minut 89.