Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731325205

Amistoso (Int.) 731325205 Información oficial sobre el partido 731325205 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

ABG Sevilla Alineación oficial del equipo 'ABG Sevilla' en el partido 3 - 2 Aris Filiatwn Alineación oficial del equipo 'Aris Filiatwn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
ABG Sevilla Alineación oficial del equipo 'ABG Sevilla' en el partido 4 - 1 Aris Filiatwn Alineación oficial del equipo 'Aris Filiatwn' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,5 % 0,3 % 7,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ABG Sevilla

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Al minut 4 els aficionats van embogir quan en Josep Antoni Besora va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Sevilla.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Dino Sio va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): En José Ballesteros de Sevilla va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 71 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Otxoa Artaberro que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 92 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 92, Otxoa Artaberro de Sevilla va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Aris Filiatwn

Goles Goles

  • 153 Minuto 90 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Filiatwn seguien lluitant fins al final. Al minut 90, fruit d'aquests esforços, Panos Malliaros va marcar el 3 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 153 Minuto 92 (Gol por la derecha): Al minut 92, Clement Autried va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Filiatwn en aconseguir el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 67 en Vassilis Kotsaftsis va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Vicente Jiménez Gago va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 237 Minuto 92 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Django Hertgers va fer una magnífica centrada, però la rematada de Yiorgos Koliopoulos va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eduardo Carlos Olivera de Filiatwn es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 64 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Eduardo Carlos Olivera de Filiatwn per doble groga al minut 64.
  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 91, Vassilis Kotsaftsis de Filiatwn va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.