Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731325130

Amistoso 731325130 Información oficial sobre el partido 731325130 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

C.f Málaga Alineación oficial del equipo 'C.f Málaga' en el partido 3 - 3 Pollastre Herculano Alineación oficial del equipo 'Pollastre Herculano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
C.f Málaga Alineación oficial del equipo 'C.f Málaga' en el partido 1 - 5 Pollastre Herculano Alineación oficial del equipo 'Pollastre Herculano' en el partido
Tiene suerte 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,2 % 0,3 % 92,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.f Málaga

Goles Goles

  • 113 Minuto 44 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador 利輝 (Toshiteru) 栗原 (Kurihara) de Málaga va aconseguir igualar el partit al minut 44, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 122 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Al minut 71 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Málaga va ser Niklas Venet.
  • 136 Minuto 80 (Gol evento especial inexperiencia rival): Lambert Riba va deixar patent la seva inexperiència al minut 80, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Nikos Sfakianakis va marcar sense oposició, posant el marcador a 3 - 3 per a Málaga.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 84 (Ocasión de falta): Al minut 84, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ivan Dragoshinov es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Pollastre Herculano

Goles Goles

  • 171 Minuto 44 (Gol por el centro): Pollastre agafava avantatge al minut 44 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Dominick Turner amb mestria.
  • 161 Minuto 75 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 75 minuts Cristiano Maioli va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 171 Minuto 79 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Paolo Carratelli que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Pollastre.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28, un refús desafortunat de Claudio Colonna, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Xavi Tomàs no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Pollastre va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Claudio Colonna va desviar el xut final de Xavi Tomàs després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Pollastre que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jordi Puntí, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Aratz Buruberri va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Claudio Colonna, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 239 Minuto 76 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Sergio Sala va marxar de Ibrahim Hameed en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Pollastre van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 240 Minuto 85 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Pollastre van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 85 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Cristiano Maioli, però la pilota va sortir per sobre del travesser.