Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731324901

Amistoso (Int.) 731324901 Información oficial sobre el partido 731324901 en Hattrick

08.05.2024 10:45:00

FC Mozomaso Alineación oficial del equipo 'FC Mozomaso' en el partido 4 - 3 Racing Calambres Alineación oficial del equipo 'Racing Calambres' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
FC Mozomaso Alineación oficial del equipo 'FC Mozomaso' en el partido 2 - 4 Racing Calambres Alineación oficial del equipo 'Racing Calambres' en el partido
Tiene suerte 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,4 % 3,1 % 79,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Mozomaso

Goles Goles

  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 29 gràcies a la jugada de Ali Shafazadeh, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): Mozomaso va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Pier Carlo Vincenti va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Pier Carlo Vincenti va incrementar l'avantatge de Mozomaso amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 66 (Gol por la derecha): Amb 66 minuts jugats, en Cveto Žager va augmentar l'avantatge de Mozomaso a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Cédric Grimbert va estar a punt d'avançar els locals al minut 27 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pier Carlo Vincenti de Mozomaso amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Ali Shafazadeh de Mozomaso va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Racing Calambres

Goles Goles

  • 151 Minuto 62 (Gol por el centro): Calambres van mostrar una bona compenetració quan al minut 62 van reduir diferències a 3 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Dan Pop va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 151 Minuto 85 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 85 del partit, anotant el 4 - 2, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Alfredo Araque.
  • 151 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87 els aficionats de Calambres van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Facundo Do Sil va anotar el 4 - 3 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Calambres sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Frane Andrijašević, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 28 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 253 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Gabriele Cavanna va fer una estirada espectacular al minut 37, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Francisco Alagón.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Arthur Osasa es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Loutfi Sabbahi de Calambres va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Francisco Alagón de Calambres es va guanyar la targeta groga merescudament.