Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731324515

Amistoso (Int.) 731324515 Información oficial sobre el partido 731324515 en Hattrick

07.05.2024 20:20:00

Redpoint FC Alineación oficial del equipo 'Redpoint FC' en el partido 7 - 0 FC Melchtal Alineación oficial del equipo 'FC Melchtal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Redpoint FC Alineación oficial del equipo 'Redpoint FC' en el partido 9 - 0 FC Melchtal Alineación oficial del equipo 'FC Melchtal' en el partido
Tiene mala suerte 9.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Redpoint FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Passats 4 minuts, Józef Jaskuła, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Redpoint es posava per davant!
  • 132 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Redpoint a 2 - 0. Józef Jaskuła va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 142 Minuto 35 (Gol de contra por la izquierda): Józef Jaskuła va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Redpoint i marcant el 3 - 0.
  • 132 Minuto 48 (Gol por la izquierda): En Joonas Timmerbacka de Redpoint va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.
  • 185 Minuto 49 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Melchtal. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jon Hietaharju la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Redpoint es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 5 - 0 arribava al minut 49.
  • 118 Minuto 66 (Gol evento especial córner peinado): Janne Westergård va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Redpoint, Jon Hietaharju, que va marcar, sense saber com, el 6 - 0.
  • 118 Minuto 69 (Gol evento especial córner peinado): En Veeti Räty entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Redpoint, un peu providencial d'en Thorsten Gehren va situar el 7-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 60 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Janne Westergård de Redpoint no va ser gol per ben poc.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): El jugador local Thorsten Gehren per poc que no incrementa el marcador al minut 84. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Artur Reinegger va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

FC Melchtal