Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731324314

Amistoso 731324314 Información oficial sobre el partido 731324314 en Hattrick

08.05.2024 10:00:00

PODU ROS IASI Alineación oficial del equipo 'PODU ROS IASI' en el partido 2 - 2 FC Botoşani Alineación oficial del equipo 'FC Botoşani' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PODU ROS IASI Alineación oficial del equipo 'PODU ROS IASI' en el partido 2 - 0 FC Botoşani Alineación oficial del equipo 'FC Botoşani' en el partido
Tiene un resultado normal 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PODU ROS IASI

Goles Goles

  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Carlos Puig va donar a PODU un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 121 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64 els aficionats van embogir quan en Mateja Veselinović va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de PODU.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Žan Pavković va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34, Carlos Puig arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Mateja Veselinović va estar a punt d'acabar en gol al minut 36, però el porter visitant Kazimierz Piechota va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): En Mateja Veselinović es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73, Yohann Bareille gairebé va marcar per a PODU des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 222 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): PODU va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 89 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Amadeu Pires ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Reinhardt Hettenkofer de PODU es va guanyar la targeta groga merescudament.

FC Botoşani

Goles Goles

  • 116 Minuto 54 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Şahin K. Pekbaş sempre és una garantia. Al minut 54, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Mugurel Crişan marcar el 1 - 1 per al FCB.
  • 141 Minuto 74 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de FCB van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 2 mitjançant en Roël Brassé.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 30 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Şahin K. Pekbaş que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de FCB va anar a parar a la dreta de l'atac on en Roël Brassé, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 215 Minuto 39 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Şahin K. Pekbaş va intentar anar-se'n per velocitat al minut 39 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pino Carpinteri de FCB la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.