Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731324283

Amistoso 731324283 Información oficial sobre el partido 731324283 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

Recesa Alineación oficial del equipo 'Recesa' en el partido 2 - 6 jefonautas Alineación oficial del equipo 'jefonautas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Recesa Alineación oficial del equipo 'Recesa' en el partido 0 - 6 jefonautas Alineación oficial del equipo 'jefonautas' en el partido
Tiene suerte 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Recesa

Goles Goles

  • 138 Minuto 7 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Mari Dekkers arribés a peus de Frank Schorcht, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Recesa el 1 - 1.
  • 101 Minuto 66 (Gol por el centro): Al minut 66, Frank Schorcht es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 5, reduint la distància pels locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 59, Waldemar Szyczyk de Recesa va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

jefonautas

Goles Goles

  • 170 Minuto 5 (Gol de falta): jefonautas va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Pablo Melgarejo.
  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 13, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què César Colino es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 182 Minuto 24 (Gol por la izquierda): César Colino va aprofitar un error defensiu al minut 24, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a jefonautas.
  • 183 Minuto 32 (Gol por la derecha): Al minut 32, jefonautas va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser César Colino, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 57 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Pablo Melgarejo de jefonautas l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 5 al minut 57 de partit.
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 90 de partit va donar a jefonautas l'avantatge per 2 - 6. Marcos Jiménez en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En César Colino ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 215 Minuto 30 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Sergio Ruipérez que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 283 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Després de 54 minuts, Adrià Talarn va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Norman Rivat va estar atent i va desviar la pilota a córner.