Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731324270

Amistoso (RC) 731324270 Información oficial sobre el partido 731324270 en Hattrick

09.05.2024 01:30:00

Cuervos Catalanes Alineación oficial del equipo 'Cuervos Catalanes' en el partido 4 - 3 Boxer Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Boxer Fútbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Cuervos Catalanes Alineación oficial del equipo 'Cuervos Catalanes' en el partido 6 - 2 Boxer Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Boxer Fútbol Club' en el partido
Tiene mala suerte 5.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,4 % 0,5 % 9,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cuervos Catalanes

Goles Goles

  • 101 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40, Nicolás Bruno Neme es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.
  • 111 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68, Kajetan Madała va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.
  • 111 Minuto 81 (Gol por el centro): David Cernahoschi s'emportà una gran ovació del públic local al minut 81, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 3 - 3.
  • 123 Minuto 90 (Gol por la derecha): Catalanes s'avançava al marcador al minut 90, després d'un rebot que va caçar en Jani Jokisalo per la banda dreta de l'atac local. El 4 - 3 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Umar Husanov de Catalanes es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 33, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 212 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Paolino Gorla va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 211 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47 el Catalanes va posar setge sobre la defensa central visitant però en Jani Jokisalo no va estar gens encertat.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 90 quan David Cernahoschi de Catalanes gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jani Jokisalo de Catalanes amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Boxer Fútbol Club

Goles Goles

  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): El jugador de Fútbol Piotr Stąpor va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 27 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 183 Minuto 32 (Gol por la derecha): Al minut 32, Fútbol va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Volkmar Kühnicke, amb un xut sec des de la dreta.
  • 138 Minuto 78 (Gol evento especial extremo + rematador): En Sebastián Lassalle va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Carmelo Trobia la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 3 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gabriel Omar Seco de Fútbol la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Piotr Stąpor de Fútbol va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.