Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731324236

Amistoso (Int.) 731324236 Información oficial sobre el partido 731324236 en Hattrick

08.05.2024 16:35:00

FC Magic Box Alineación oficial del equipo 'FC Magic Box' en el partido 4 - 0 TrueFear Alineación oficial del equipo 'TrueFear' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Magic Box Alineación oficial del equipo 'FC Magic Box' en el partido 4 - 0 TrueFear Alineación oficial del equipo 'TrueFear' en el partido
Tiene un resultado normal 4.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Magic Box

Goles Goles

  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Magic contenien la respiració mentre en Araz Muthanna s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 134 Minuto 41 (Gol de penalti): Als 41 minuts de joc, els nois de Magic van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Rafael García Viñas augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.
  • 138 Minuto 66 (Gol evento especial extremo + rematador): Omar Al-Sayadi estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Ayob Qais va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 3 - 0 al minut 66.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Magic va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en José Cabañas progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Al minut 24, Araz Muthanna arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Araz Muthanna va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Magic se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): El jugador local Rafael García Viñas per poc que no incrementa el marcador al minut 42. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jorge Romão Costa Monteiro va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 230 Minuto 67 (Ocasión de falta): Al minut 67, Tom Pilegaard gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, Araz Muthanna gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jorge Romão Costa Monteiro va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Waseem Nawas va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tom Pilegaard de Magic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

TrueFear

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): TrueFear van sortir al contraatac amb encert al minut 25, però Plácido Elder no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 218 Minuto 43 (Ocasión evento especial córner peinado): Plácido Elder quasi marca en una jugada assajada de córner que Eusébio Gonçalo havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 240 Minuto 77 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el TrueFear sortien al contraatac. La falta llançada per Daniel Nascimento va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en André Pereira Silveira.