Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731324112

Amistoso (Int.) 731324112 Información oficial sobre el partido 731324112 en Hattrick

08.05.2024 15:20:00

Noiseraie FC Alineación oficial del equipo 'Noiseraie FC' en el partido 2 - 2 Golden Gecko Alineación oficial del equipo 'Golden Gecko' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Noiseraie FC Alineación oficial del equipo 'Noiseraie FC' en el partido 5 - 0 Golden Gecko Alineación oficial del equipo 'Golden Gecko' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Noiseraie FC

Goles Goles

  • 110 Minuto 32 (Gol de falta): L'empat per part de Noiseraie va arribar al minut 32 quan Charles-Henry Pitault va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 1 - 1, davant l'alegria dels aficionats.
  • 111 Minuto 65 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 65, Mosè Dimauro de Noiseraie empatava el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Noiseraie va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 16 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Tancrède Seurin ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 213 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 30 minuts, en Emmanuel Ramond no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 211 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31 el Noiseraie va posar setge sobre la defensa central visitant però en Mikaël Mayeux no va estar gens encertat.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Mosè Dimauro va estar a punt d'acabar en gol al minut 36, però el porter visitant Luka Šercer va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 213 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): El Noiseraie va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Manuel Gossa la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 220 Minuto 78 (Ocasión de falta): Al minut 78, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Golden Gecko

Goles Goles

  • 118 Minuto 28 (Gol evento especial córner peinado): En Neven Vlah entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Urox, un peu providencial d'en Nikola Štemberger va situar el 0-1 al panell digital.
  • 173 Minuto 61 (Gol por la derecha): El jugador de Urox Šime Rušić va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 61 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 54 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Urox la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.